search
Megahit 'Bridgerton' brengt deze castleden terug voor seizoen 3
Series / Nieuws

Megahit 'Bridgerton' brengt deze castleden terug voor seizoen 3

Bridgerton is al bezig met het maken van zijn derde seizoen voor op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Twee van de nieuwe castleden van Bridgerton blijven voorlopig hangen. Afgelopen woensdag is bekend gemaakt dat Jonathan Bailey en Simone Ashley blijven in het komende derde seizoen van de televisieserie van Netflix.

Ashley bevestigde het nieuws tijdens een diner dat door Netflix verzorgd werd om de Zuid-Aziatische cultuur te vieren. Zij onthulde dat haar personage en dat van Bailey (Kathani 'Kate' Sharma en Anthony Bridgerton) "pas net begonnen zijn" met hun liefdesverhaal.

Bridgerton seizoen 3
"We keren terug! Kate en Anthony zijn pas net begonnen," onthulde Ashley.

"We hebben de buitengewone Jess Brownell die de leiding krijgt als showrunner van seizoen 3. In seizoen 2 was er een boel push en pull tussen Kate en Anthony, waren er complicaties met de familie en vinden ze elkaar tegen het eind. Ik denk dat alles pas net begonnen is. En ik zou heel graag willen zien hoe Kate nog iets losser wordt in seizoen 3 en hoe ze samen in die cirkel van liefde kunnen zwemmen. Ik denk dat ze het allebei verdienen."

Bridgerton is een verfilming van de boekenreeks van Julia Quinn en volgt onderling verbonden personages die in een fictieve versie van het Regency-era Engeland leven. Elk boek volgt een andere set personages en de Netflix-verfilming volgt een soortgelijk format.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen