search
Dit is de meest populaire 'Star Wars'-serie ooit

Dit is de meest populaire 'Star Wars'-serie ooit

The Mandalorian doet het nog altijd beter dan andere series in de franchise.

Jim Pedd
The Mandalorian blijft dominant wat de kijkcijfers betreft op Disney+. De Original is de serie die Disney+ hielp lanceren in 2019.

Het was de eerste live-action Star Wars-serie. The Mandalorian draait om de reis van Din Djarin en Grogu, die we al twee seizoenen kunnen volgen. Bovendien zijn de opnames van hun derde seizoen samen net afgerond en kunnen we vermoedelijk in de loop van december genieten van nieuwe afleveringen.

The Mandalorian
Inmiddels zijn er twee live-action Star Wars-series te zien geweest. Uit een nieuw bericht van The Hollywood Reporter blijkt dat The Mandalorian de winnaar is van de twee.

Maar dat niet alleen: The Mandalorian is ook de meest succesvolle serie tot nu toe van Disney+. Hij deed het zelfs beter dan Loki. Gek is dat ergens niet, want Loki had in totaal zes afleveringen, waar The Mandalorian er acht per seizoen heeft.

Er wordt nu druk gewerkt aan heel wat andere Marvel- en Star Wars-series voor Disney+. De vraag is dus echt hoe lang The Mandalorian vast kan houden aan zijn titel.

De aankomende Obi-Wan Kenobi-serie lijkt een goede kanshebber voor de titel.Aanbevolen artikelen