search
'The Mandalorian' brengt leuk personage terug

'The Mandalorian' brengt leuk personage terug

Frog Lady mag weer schitteren in het komende nieuwe seizoen van The Mandalorian.

Jim Pedd
The Mandalorian wordt later dit jaar verwacht op Disney+. De opnames van het derde seizoen zijn namelijk afgerond, waarmee nu vooral de visuele effecten (en dat zijn er nogal wat) gemaakt moeten worden.

We weten nog maar weinig over de serie, al druppelen de laatste tijd langzaamaan nieuwe details naar buiten. Zo is bekend dat Christopher Lloyd zich bij The Mandalorian voegt, in een nog onbekende rol. Verder weten we nu dankzij Misty Rosas, die de rol van Nick Nolte's Kuill én Frog Lady speelde in het tweede seizoen van The Mandalorian, dat ze terug is in het tweede seizoen.

The Mandalorian-beeld
Rosas deelde namelijk op haar Instagram-pagina een foto van zichzelf in een t-shirt van het derde seizoen van The Mandalorian. The Direct deelde de foto, die vervolgens door de actrice verwijderd werd.

Aangezien Rosas alleen te zien is geweest als verschillende aliens in de serie, is de kans aanwezig dat ze iemand anders speelt.

Maar de hoop is natuurlijk dat Rosas weer terug is als Frog Lady. Vorige week nog deelde ze art op Instagram van Frog Lady en Grogu.

Bekijk op instagram


Fans hebben al enige tijd niets meer gehoord over The Mandalorian. Het is hopen dat volgende maand tijdens May the 5th, details gedeeld worden.Aanbevolen artikelen