search
'House of the Dragon'-foto's stellen gerust over de serie
Series / Featured

'House of the Dragon'-foto's stellen gerust over de serie

HBO Max heeft er alles aan gedaan om House of the Dragon mooi te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon-foto's zouden zorgen van fans over de Game of Thrones spin-off moeten doen wegebben.

Game of Thrones is een van de meest controversiële series van de afgelopen jaren, en eentje met uiterst trouwe fans. Die waren niet heel blij met de finale van de serie. En dus moet House of the Dragon heel erg op zichzelf komen te staan en een frisse nieuwe identiteit opbouwen.

House of the Dragon
House of the Dragon zal vooral het einde van Game of Thrones en de reacties daarop moeten overwinnen. Zo kan de serie fans terugwinnen die teleurgesteld waren. Dat betekent ook dat House of the Dragon een eigen geheel moet worden, los van Game of Thrones. Gelukkig lijkt dat wel uit te komen.

Na een trailer in 2021, kwam HBO Max afgelopen maart eindelijk met foto's van House of the Dragon. Die focussen zich op de hoofdpersonen en lieten Paddy Considine als King Viserys Targaryen zien, acteur Matt Smith als Daemon en Emma "DArcy als Rhaenyra Targaryen.

Het ziet er goed uit, en geeft sterk het gevoel van een serie die echt op zichzelf staat. Eentje die tegelijk wel de esthetiek van de moederserie weet vast te houden en te omarmen.

House of the Dragon ziet er dus uit alsof er uiterst veel detail in zit, goed naar gekeken is en ruimte zit in het ontwikkelen van House Targaryen, vol speciale kleding en details die je in Game of Thrones ook al zag. Kortom: wat de looks betreft lijkt het helemaal goed te gaan komen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen