search
Hitserie 'Sherlock' kan toch terugkeren!
Series / Nieuws

Hitserie 'Sherlock' kan toch terugkeren!

De makers van Sherlock willen wel, maar kan de cast het wel doen?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Sherlock-bedenkers Steven Moffat en Mark Gatiss hebben herhaaldelijk hun interesse geuit in het laten wederopstaan van de serie van de BBC, nadat het vierde seizoen een vrij definitieve conclusie bevatte voor de hoofdpersoon en zijn kompaan John Watson.

Tijdens het Radio Times Covers Party vertelde Moffat weer eens dat hij geen seconde zou twijfelen om Sherlock terug te brengen. Maar dan moeten Benedict Cumberbatch en Martin Freeman wel de tijd daarvoor hebben en laat dat nou net de reden zijn waarom men stopte.

Sherlock-revival
"Ik zou Sherlock morgen maken, waarom vraag je het mij? Mark zou het ook doen. Sue [Vertue, producent] ook. We zouden allemaal meteen tekenen," aldus Moffat.

"Het komt neer op Benedict en Martin. Zij waren lange tijd loyaal aan de serie, maar het was wel hun slechtst betalende werk. Ik denk ook niet dat dit is wat zij op dit moment willen doen en dat is niet helemaal onterecht. Als je denkt dat ik in de weg lig, dan zeg ik je vol vertrouwen dat ik morgen zou beginnen met schrijven van de serie, als iedereen er weer aan mee kan doen."

Voor Cumberbatch geldt dat hij druk is als Marvel-held Doctor Strange en in mei zijn nieuwste solofilm, Doctor Strange in the Multiverse of Madness, uitbrengt. Freeman speelt de rol van Everett Ross in de film Black Panther: Wakanda Forever en serie Secret Invasion.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen