Netflix voegt weer toffe series toe deze week: dit zijn ze

Netflix voegt weer toffe series toe deze week

Het wordt weer een mooie week voor abonnees op Netflix, vol nieuwe shows!

Jim Pedd, 4 april 2022 07:18

Elke maandag blikken we vooruit op de rest van de week als het aankomt op releases op Netflix. We hebben deze week alvast vijf titels voor je waarvan bekend is dat ze debuteren. De meest opvallende is vermoedelijk Elite seizoen 5, al lijkt Dirty Lines ook interessant.

VANAF 4 APRIL
Business Proposal: Ha-ri gaat vermomd als haar vriendin naar een blind date in de hoop hem af te schrikken. Haar plan loopt mis wanneer hij haar CEO blijkt te zijn en hij een aanzoek doet.

VANAF 6 APRIL
The Ultimatum: Marry or Move On (aflevering 1-8): In het huwelijksbootje stappen of ermee kappen? Koppels stellen hun liefde op de proef door met potentiële matches te gaan samenwonen in een provocerende realityserie.

VANAF 8 APRIL
Dirty Lines (seizoen 1): In het Amsterdam van de jaren 80 krijgt een ondernemende studente een nieuwe baan bij een telefoonsekslijn die door twee totaal verschillende broers is opgezet.

Elite (seizoen 5): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.

VANAF 9 APRIL
Tomorrow: Een jongeman, die per ongeluk half mens en half geest is geworden, gaat voor een gezelschap Magere Heinen uit de onderwereld werken om speciale opdrachten uit te voeren.

Lees meer over: Netflix, Weekoverzicht, preview, elite

Populair nieuws