search
Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series wil je deze week niet missen

Netflix, HBO Max, Disney+ en Prime Video maken er elke week weer een feest van.

Het is maandag en dus begint weer een nieuwe week. We blikken vandaag vooruit op drie toffe nieuwe televisieseries die je kan zien.

Om het allemaal wat in te kaderen, beperken we ons tot de grootste streamingdiensten van dit moment. We kijken dus naar nieuwe series die te zien zullen zijn op Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max. Zodoende zijn we deze week tot drie series gekomen van Netflix, Disney+ en HBO Max. We duiken erin!

Drie toffe tips
6 april op Disney+:
9-1-1: Lone Star (seizoen 3): Hit dramaserie 9-1-1: Lone Star, met in de hoofdrol Rob Lowe en Gina Torres, is terug met geheel nieuwe reddingen. In het derde seizoen, wordt de 126 stilgelegd en wordt de bemanning verspreid over de stad. Een enorm en onverwacht poolfront treft Austin met een ijsstorm, wat een gigantische chaos veroorzaakt. Kunnen Kapitein Owen Strand en Kapitein Tommy Vega niet alleen de stad redden, maar ook een manier vinden om de voormalige 126 weer tot leven te wekken en te herenigen?

8 april op HBO Max:
TOKYO VICE: Een Westerse journalist werkt voor een tijdschrift in Tokyo. Hij neemt het op tegen een van de meest machtige misdaadbazen van de stad.

8 april op Netflix:
Elite (seizoen 5): Als drie arbeiderskinderen zich inschrijven bij een exclusieve privéschool in Spanje, leidt de confrontatie tussen de arme en rijke studenten tot een moord.



Aanbevolen artikelen