'Star Trek: Strange New Worlds' onthult verrassend personage

De serie Star Trek: Strange New Worlds gaat snel van start op Paramount+.

Jim Pedd, 31 maart 2022 09:08

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Na de introductie aan Cadet Uhura, heeft Star Trek: Strange New Worlds een nieuwe promovideo vrijgegeven. Die stelt ons voor aan La'an noonien Singh, gespeeld door Christina Chong.
De video bevestigt dat La'an het beveiligingshoofd van de Enterprise onder Captain Christopher Pike is. Ook zien we een ontmoeting tussen haar en Science Officer Spock, wat een voorbode is voor toekomstige ontmoetingen tussen Spock en de voorouder van La'an, Khan Noonien Singh, een van de meest iconische schurken in de franchise.

Star Trek: Strange New Worlds-video
Specifiek wordt er weinig gezegd over de familielijn van La'an. Er wordt dus ook niet gespecificeerd of zij dezelfde genetisch gemodificeerde vermogens als Khan heeft.

Wel onthult de video van Star Trek: Strange New Worlds dat La'an de laatste overlevende van een tragedie is, wat haar voornaamste drijfveer lijkt te zijn.

Star Trek: Strange New Worlds brengt Anson Mount terug als Captain Christopher Pike. Naast hem zien we ook Rebecca Romijn als Number One en Ethan Peck als Science Officer Spock. De serie laat zien hoe zij heel nieuwe werelden verkennen en gaat in mei van start op Paramount+.


Lees meer over: Star Trek Strange New Worlds, Star Trek, Anson Mount, Paramount Plus

Populair nieuws