Netflix maakt nieuwe 'Undercover'-serie!

Netflix maakt nieuwe 'Undercover'-serie!

Het succesverhaal van Undercover blijft maar voortduren en leidt nu tot een eerste spin-off serie.

Jim Pedd, 4 april 2022 om 11:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Netflix is nog niet klaar met de hitserie Undercover. Er komt namelijk een nieuwe serie aan die als spin-off op het origineel dient: Ferry: De Serie. Dat heeft de streamingdienst, momenteel de grootste van de wereld, laten weten.
Het idee is om met Ferry: De Serie het verhaal te vertellen van hoe Ferry Bouman als beginnend xtc-producent uiteindelijk groot is geworden in de Brabantse onderwereld. Veel bekende personages uit de oorspronkelijke serie komen terug, waaronder Frank Lammers natuurlijk als Bouman. Verder speelt Elise Schaap wederom de rol van zijn grote liefde, Danielle.

Ferry: De Serie
Netflix boekt groot succes met de Nederlandse Original over Ferry Bouman. Eerder werd het personage gelanceerd met de serie Undercover, die draaide om - je raadt het al - een undercoveroperatie om Bouman op te pakken.

Inmiddels is de serie toe aan zijn derde seizoen en komt er mogelijk een vierde reeks. Ook maakte Netflix al een film, Ferry, die draait om de jonge jaren van Ferry Bouman.

De serie Ferry: De Serie speelt zich weer iets later af in het leven van Ferry en kijkt naar hem terwijl hij ook al Danielle en haar broer Lars heeft leren kennen.

Hoofdrolspeler Lammers laat weten erg benieuwd te zijn naar het verhaal van hoe Ferry uiteindelijk de Ferry is geworden die we kennen. Wanneer Ferry: De Serie te zien is op Netflix weten we nog niet.
Bron: AD

Lees meer over: Undercover, Netflix, Frank Lammer, Elise Schaap, Ferry, Ferry De Serie

Populair nieuws