Volledige trailer HBO Max-serie 'The Flight Attendant' seizoen 2

Volledige trailer 'The Flight Attendant' seizoen 2

Sharon Stone is in het nieuwe seizoen van de partij als de moeder van Kaley Cuoco's Cassie Bowden.

Zilko Tarici, 06-04-2022 09:12

HBO Max heeft de volledige trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van de komische spionage-thriller The Flight Attendant. Kaley Cuoco keert in het nieuwe seizoen terug als hoofdpersonage Cassie Bowden.
In het eerste seizoen zagen we hoe Cuoco's drankverslaafde stewardess wakker werd naast een dood lichaam (Michiel Huisman) in haar hotelkamer in Thailand.

Als ze probeert te achterhalen wat er precies is gebeurd, raakt ze verzeild in een reeks gebeurtenissen die zo uit een spionageboek lijken te komen. Ondertussen heeft ze ook nog eens te kampen met haar eigen psychologische trauma.

Een nieuw begin?
In de nieuwe reeks afleveringen is Cassie nuchter, woont ze in Californië en gaat ze uit met een nieuwe kerel (Santiago Cabrera). Ook denkt ze dat ze een compleet nieuwe persoon is die op weg is naar volledig herstel. En dit alles terwijl ze werkt voor de CIA.

Sharon Stone is aan de cast toegevoegd als de moeder van Cassie, en T.R. Knights rol als haar broer is ditmaal groter. De eerste twee afleveringen van The Flight Attendant worden op 21 april a.s. beschikbaar gesteld, gevolgd door één wekelijkse aflevering tot de finale op 26 mei.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: Michiel Huisman, Sharon Stone, Kaley Cuoco, HBO Max, The Flight Attendant

Populair nieuws