Komt het Arrowverse tot een einde!?

Het begint er langzaamaan op te lijken dat het Arrowverse richting het einde buitelt.

Jim Pedd, 07-04-2022 07:51

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Je gelooft het bijna niet, maar we zijn aanbeland bij de tiende verjaardag van het Arrowverse. Op 10 oktober 2012 ging de serie Arrow van start op televisiezender The CW en daarna breidde de wereld van Oliver Queen flink uit.
Het Arrowverse is een heel andere plek dan een paar jaar geleden en heeft nog altijd grote series, waaronder over The Flash, de Legends of Tomorrow, Supergirl en meer. Maar na tien jaar lijkt het erop dat het universum zomaar eens tot een einde zou kunnen komen.

Arrowverse-einde?
Het The CW heeft natuurlijk niets gezegd dat erop wijst dat het Arrowverse direct tot een einde komt. Het lijkt erop dat het gedeelde universum op zijn minst nog een seizoen te gaan heeft.

Zo is er een derde seizoen besteld van Superman & Lois en een negende seizoen voor The Flash lijkt ook aanstaande. Maar we hoorden nog niets over nieuwe seizoenen voor DC's Legends of Tomorrow, Batwoman of DC's Stargirl.

The CW ontwikkelt tegelijk ook DC-series die niet direct onderdeel zijn van het Arrowverse. Denk aan Naomi (inmiddels toe aan zijn derde seizoen) en de ontwikkeling van Gotham Knights.

En dan is er nog de mogelijke verkoop van The CW als televisiezender. Daardoor zouden de rechten op DC-materiaal zomaar eens niet meer bij de zender kunnen liggen. Als dat zo is en de rechten blijven bij Warner Bros., zoals te verwachten valt, is het de vraag of het Arrowverse wel doorgaat.

Het lijkt ook wel te verklaren waarom er geen nieuwe seizoenen zijn aangekondigd van eerdere series. Een pijnlijk moment voor fans, maar wellicht niet het ergste van de wereld gezien de nog aankomende DC-series van HBO Max.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Arrowverse, Einde, Franchise, The CW, Arrow, the Flash

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

'Last of Us'-acteur wil opvallend personage spelen

Populair nieuws

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader

Spannende Netflix-thriller blijft een aanrader