search
'Star Trek'-acteur over mogelijke terugkeer
Series / Nieuws

'Star Trek'-acteur over mogelijke terugkeer

Star Trek: Deep Space Nine zou ook een soort revival kunnen krijgen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het Star Trek-universum is momenteel een van de meest actieve franchises in de entertainmentindustrie. Er zijn meerdere televisieseries gaande op Paramount+ en de cast van J.J. Abrams keert terug voor een vierde film.

Met de komst van de serie Star Trek: Picard rijst voor heel wat fans de vraag: keren er meer veteranen terug? Zo ja, wat is er dan nodig? Nana Visitor, Alexander Siddig en Chase Masterson verschenen tijdens de Star Trek: Mission Chicago-conventie en kregen de onvermijdelijke vraag.

Star Trek-terugkeer
Elk van hen had tijdens het panel van de conventie een heel eigen antwoord. "Ik zou graag willen. Maar ik zou wel willen weten hoe het dan werkt qua continuïteit, want het moet er wel echt toe doen," begon Visitor. "Tenzij het een bepaald iets is, op een bepaalde manier en met bepaalde schrijvers, zou ik mij zorgen maken. Maar wil ik het? Wil ik dat Ira Steven Behr er een schrijft enz egt: 'Nana, kom terug'? Ja."

"Ik kan mij niet voorstellen hoe Bahsir, waar hij bestaat na Deep Space Nine. Ik bedoel, ik weet dat hij extreem menselijk was en waarschijnlijk is hij nu een gepensioneerd arts of werkt hij voor een NGO of misschien verzamelt hij samen met Garak vlinders."

"Ik zou zeker willen weten dat Lita.. Nou ja, ik denk niet dat ze mij nog nodig hebben als iets anders dan een sterk personage. En ik denk dat het sociale gerechtigheid moet omvatten om te werken."



Aanbevolen artikelen