'The Walking Dead' hint op terugkeer Rick Grimes

'The Walking Dead' hint op terugkeer Rick Grimes

Rick Grimes vertrok uit The Walking Dead, maar keert hij terug?

Jim Pedd, 12 april 2022 08:01

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Daryl staat op het punt te helpen Rick Grimes terug te brengen voor het nieuwe seizoen van The Walking Dead. Dat belooft wat.

Daryl en maggie zijn in oorlog met Lance Hornsby en de Commonwealth. Met de militaire bezetting van Alexandria door Hornsby, is het niet genoeg om een kruisboog te hebben. En dus zien we in een nieuwe teaser (onderaan dit bericht) hoe Daryl het wapen gebruikt van Rick Grimes, dat hij gebruikte om de brug op te blazen in wat zijn aangenomen dood was: de Colt Python-revolver!

The Walking Dead-terugkeer
Michonne zocht naar het lichaam van Rick in de nasleep van de explosie. Maar ze vond enkel zijn revolver, onder de modder en aan land aangespoeld. Michonne geeft het geweer uiteindelijk aan haar dochter, Judith Grimes.

Wat Michonne en Daryl niet wisten toen, was dat Jadis een gevaarlijk gewonde Rick meenam naar de CRM in Philadelphia. Michonne vond in seizoen 10 bewijs dat haar man nog leefde en is nu actief naar hem op zoek.

Waar Judith de missie voor haar oom geheim probeert te houden, begint het er langzaamaan op te lijken dat dit verhaal ontrafeld zal worden.

Andrew Lincoln had recent nog een hereniging met Norman Reedus, toen The Walking Dead de laatste afleveringen opnam. Het leidde tot speculatie over een terugkeer van Rick Grimes in seizoen 11C.

Bron: ComicBook

Lees meer over: Rick Grimes, The Walking Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws