'The Mandalorian' seizoen 3 komt er veel sneller dan je denkt

De serie The Mandalorian gaat binnenkort van start met zijn derde seizoen.

Jim Pedd, 12-04-2022 09:18

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

The Mandalorian seizoen 3 is niet ver, ver weg. Acteur Giancarlo Esposito, die terug is als Moff Gideon in het derde seizoen van de live-action Star Wars-serie, stelt dat fans niet tot het einde van het jaar hoeven te wachten op de serie.
Tijdens een recente verschijning voor The Rich Eisen Show, hintte Esposito op een release ergens halverwege dit jaar. Een bijzondere opmerking, want de opnames zijn helemaal niet zo lang geleden afgerond en eigenlijk hadden we een andere serie verwacht binnenkort.

The Mandalorian-release
"Je krijgt het binnenkort. Je krijgt het binnenkort," zei Esposito. "Ik heb nog een paar dingen te doen wat dat betreft. Een paar finishing touches. Maar ik geloof dat het deze zomer te zien moet zijn. Al is er nog geen datum vastgelegd."

De toekomst van The Mandalorian wordt straks besproken door Jon Favreau en Dave Filoni tijdens de Star Wars Celebration-conventie op 28 mei.

Recent werden de opnames van het tweede seizoen van The Mandalorian nog afgerond. Disney+ bereidt zich intussen voor op de release van de zesdelige serie Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Bovendien verwachten we in de zomer, tegen augustus, de miniserie rond Cassian Andor.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Mandalorian, Disney Plus, Star Wars

Populair nieuws

Laatste serienieuws

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

The Night King kort in 'Game of Thrones' te zien

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in