Nieuwe 'The Walking Dead'-serie uitgelegd

Nieuwe 'The Walking Dead'-serie uitgelegd

Lauren Cohan vertelt over de serie Isle of the Dead waar ze in speelt.

Jim Pedd, 13 april 2022 07:51

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Maggie en Negan zijn terug voor een gezamenlijke spin-off nadat The Walking Dead tot een einde is gekomen. Dat zal dit jaar het geval zijn.

Opmerkelijk genoeg blijkt dat het niet altijd het idee was om een spin-off te maken rond de personages van Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan. In maart liet AMC weten groen licht te hebben gegeven voor de het zes afleveringen tellende eerste seizoen van Isle of the Dead, een serie waarin de aartsvijanden samen door een post-apocalyptisch Manhattan reizen.

Isle of the Dead
Het blijkt dat sinds 2019 gesproken is over een spin-off voor Maggie en eentje voor Negan, als losse series. Ook werd nagedacht over een film voor Negan. Echter schrijver en producent Eli Jorné bedacht deze spin-off, Isle of the Dead.

"Ik weet dat er altijd drie of vier opties waren voor hoe Maggie zou eindigen in die spin-off. Voor Maggie en Negan waren er een boel verschillende dingen waaraan gedacht werd," onthulde Cohan in een nieuw interview met ComicBook.com.

"Ik denk dat dit verhaal van Eli Jorné opgenomen wordt en dat we binnenkort aan de slag mogen met het eerste seizoen van Isle of the Dead. Dat is een krachtige en oprecht ook interessante manier voor fans om te zien hoe het verder gaat met deze personages."

Isle of the Dead is volgend jaar pas te zien.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Lauren Cohan, The Walking Dead, Isle of the Dead, AMC

Informatie over de serie: The Walking Dead

Populair nieuws