3 loeispannende series om op Netflix te kijken

3 loeispannende series om op Netflix te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Bram de Groot, 14 april 2022 23:47

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.
The Blacklist | Kijk nu | 8 seizoenen
Met rollen voor onder meer James Spader, Megan Boone, Diego Klattenhoff, Ryan Eggold, Harry Lennix, Amir Arison, Hisham Tawfiq en Mozhan Marnò gaat deze serie over een briljante voortvluchtige die de FBI aanbiedt te helpen om andere slechteriken te pakken, maar alleen als de nieuwe profiler Elizabeth nauw met hem samenwerkt. Een negende seizoen is bijna afgerond en er komt in ieder geval ook een tiende seizoen.


Archive 81 | Kijk nu | 1 seizoen
Een archivaris krijgt de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte. Deze serie heeft rollen voor Mamoudou Athie, Dina Shihabi, Matt McGorry, Evan Jonigkeit, Martin Donovan, Julia Chan en Ariana Neal. De serie werd na een seizoen stopgezet.


You | Kijk nu | 3 seizoenen
Een charmante baas van een boekwinkel is geobsedeerd door een opkomend schrijfster en neemt wel heel extreme stappen om haar aandacht te trekken. Je ziet rollen van onder meer Penn Badgley, Elizabeth Lail, Shay Mitchell, John Stamos, Luca Padovan en Zach Cherry. Een vierde seizoen komt er ook.


Lees meer over: You, Netflix, The Blacklist, Archive 81

Populair nieuws