search
Fans vrezen einde van deze scifi-serie na seizoen 3
Series / Nieuws

Fans vrezen einde van deze scifi-serie na seizoen 3

Seth MacFarlane's scifi-passieproject lijkt voorlopig voorbij na seizoen drie.

MacFarlane creëerde, schrijft, regisseert en is uitvoerende producent en speelt ook nog eens de hoofdrol in het ruimtekomediedrama The Orville, dat twee seizoenen en in totaal 26 afleveringen op FOX heeft uitgezonden van 2017 tot 2019.

Hoewel de kritische reacties aanvankelijk magertjes waren, vond de serie halverwege het eerste seizoen zijn mojo en werd een serie die qua toon en techniek erg verwant is aan de scifi-series uit de jaren 90, zoals Star Trek: The Next Generation en seaQuest DSV.

De serie presteerde redelijk goed. FOX gaf The Orville wat later dan normaal ook een derde seizoen, al komt dat seizoen nu uit op de Amerikaanse streamingdienst Hulu. In juni verschijnt het seizoen met de titel The Orville: New Horizons. Er verschijnen elf afleveringen.

Geen contractverlengingen
Deadline meldt nu dat er geen plannen zijn voor een vierde seizoen en dat de acteurs van de serie ook geen contractverlenging hebben gekregen. Mocht het derde seizoen een succes blijken, dan zou de opzet opnieuw bekeken moeten worden. Fans vrezen ondertussen het ergste.

The Orville: New Horizons gaat op 2 juni in première op Hulu.




Aanbevolen artikelen