search
Bejubelde HBO-serie 'Succession' zet een veelbelovende stap
Series / Nieuws

Bejubelde HBO-serie 'Succession' zet een veelbelovende stap

Succession is inmiddels bijna klaar met de scenario's van zijn vierde (en laatste?) seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Succession seizoen 4 is al bijna helemaal geschreven. De goed ontvangen HBO-dramaserie is bedacht door Jesse Armstrong en wordt geproduceerd door Adam McKay.

In Succession volgen we de familie Roy, een immorele bende die behoorlijk dysfunctioneel is. Zij vechten continu tegen elkaar en worstelen om de macht over hun mediaconglomeraat, Waystar RoyCo. Dat is opgericht en wordt geleid door patriarch Logan Roy. De drie broers en zussen Kendall, Shiv en Roman strijden met name tegen elkaar.

Seizoen 4 van Succession
Succession kreeg een vierde seizoen na de finale waarin de drie samen besloten te werken tegen hun vader. Die bleek hen officieel uit hun functies en aandelen ontheven te hebben, waarmee ze helemaal geen macht meer over het bedrijf hebben.

Het seizoen eindigde ermee dat Shiv erachter kwam dat haar echtgenoot Tom Logan over hun rebelle getipt had. Het einde zet daarmee een groot en gruwelijk vierde seizoen op, waarin we meer leren over de persoonlijke relaties en wie nog tegen elkaar gaan vechten.

Succession blijkt volgens Georgia Pritchett, schrijver en uitvoerend producent, al bijna klaar te zijn om van start te gaan met de opnames van het vierde seizoen. De scenario's zijn namelijk praktisch rond!

In het verleden was het Pritchett die vertelde dat Succession misschien zou eindigen met het vierde seizoen, maar dat het vijfde in elk geval het laatste is.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen