'Fear the Walking Dead' gaat de mist in

De tijdlijn van de serie Fear the Walking Dead is wel erg vaag.

Jim Pedd, 19 april 2022 07:18

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Fear the Walking Dead seizoen 7 heeft wat zijn tijdlijn betreft steeds grotere problemen, lijkt het wel. Die lijken ook niet kleiner te worden nu de serie klaar is met zijn winterbreak.
De serie Fear the Walking Dead gaat nu in rap tempo richting zijn achtste jaar op televisie. Dit seizoen is het weer een grote bende, met een nucleaire ramp, Victor Strand, ondode WWE en meer. Minder fijn is de tijdlijn, die echt niet meer klopt.

Fear the Walking Dead-problemen
Fear the Walking Dead begon dit seizoen al met problemen, waarbij er heel wat tijdsprongen gemaakt werden, opgevuld met dialoog. Dat betekende dat belangrijke zaken als Morgan die in de onderzeeboot een nieuwe basis vestigde en de cult van Alicia die uiteenviel in twee delen, zich buiten het beeld afspeelden en voltrokken.

De overlevenden van Fear the Walking Dead zijn nu weer samen. Maar de problemen blijven groot.

Zo volgen we Alicia nu weer wat later dan we haar eerder zagen, en hebben zich weer heel wat dingen buiten het beeld voltrokken. Denk aan het besluit van Alicia om de hulp van Arno in te roepen, wat betekent dat ze wanhopiger dan ooit is. Alleen zagen we die wanhoop helemaal niet opbouwen.

Zo kent Fear the Walking Dead dus weer wat problemen door een non-lineaire structuur.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Fear the Walking Dead, The CW, The Walking Dead

Informatie over de serie: Fear the Walking Dead

Populair nieuws