search
Bekende gezichten geven 'Better Call Saul' seizoen 6 gave start
Series / Nieuws

Bekende gezichten geven 'Better Call Saul' seizoen 6 gave start

Opvallende en bekende gezichten terug in de spin-off van Breaking Bad.

Al sinds de start van Better Call Saul brengt de Breaking Bad-spinoff bekende gezichten terug. Tijdens de première van de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen heeft de serie twee personages uit zijn eigen verhaal teruggebracht. Let op: SPOILERS!

Er is een duo te zien dat niet meer was te zien sinds het eerste seizoen uit 2015. Het gaat dan om de langverwachte terugkeer van Betsy en Craig Kettleman, het criminele stel dat onderdeel uitmaakt van Jimmy's plannen.

We krijgen een update over wat er sindsdien met de Kettlemans is gebeurd, maar ook wat ze momenteel aan het doen zijn. Als we het paar zien, runnen ze een belastingaangiftebedrijf vanuit een stacaravan in het midden van de woestijn. Hoewel Betsy (Julie Ann Emery) niet erg enthousiast lijkt om Jimmy/Saul te zien, begroet Craig (Jeremy Shamos) hem met een glimlach en een hallo.

Zoals je je misschien herinnert, kwamen de Kettlemans in het eerste seizoen in juridische problemen nadat Craig miljoenen dollars had verduisterd terwijl hij als penningmeester van het district werkte.

Je kunt Better Call Saul wekelijks kijken op Netflix.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen