Dit is hoe de populairste serie gemaakt wordt

De cast van Yellowstone moet oefenen op een wijze die je nog gaat verbazen.

Jim Pedd, 25-04-2022 07:22

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De serie Yellowstone is een van de meest populaire series van dit moment. Acteur Luke Grimes vertelt over het cowboy bootcamp dat schrijver, regisseur en showrunner Taylor Sheridan elk jaar weer voor de cast organiseert.
Grimes is te zien als Kayce Dutton, in de western drama over John Dutton die de patriarch van een familie is met eigendom over een van de grootste ranches van Montana. De Yellowstone Ranch wordt door allerhande krachten van buitenaf geteisterd en de familie dreigt verscheurd te worden.

Yellowstone en cowboys
Yellowstone is een cowboyserie, die daarom ook elk seizoen weer voor de cast een belangrijke ervaring biedt.

"We doen allemaal ons best om het zo goed als maar kan te maken. Daardoor gaat de productie een stuk soepeler. Dus als we in Montana zijn voor de opnames, mogen we doen wat we willen te paard op onze vrije dagen," begon Grimes.

Elk seizoen weer organiseert men een cowboykamp. "De eerste keer was het nog een reisje op ezels waarbij we kilometers in het land reden. Ik denk niet dat we dat elke keer zouden doen, want dat zou te veel moeite zijn geweest om te organiseren met ons stedelingen. Dit jaar gaan we geloof ik naar Texas, naar de ranch van Taylor om iets te doen. Maar elk jaar is weer anders."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Yellowstone, Taylor Sheridan, Paramount Plus

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix