Weer een tegenslag voor 'The Boys'-serie

De nieuwe The Boys-serie verliest wederom een van de castleden.

Jim Pedd, 28 april 2022 06:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De eerste live-action spin-off van The Boys heeft niet de makkelijkste tijd in preproductie. Dinsdag werd namelijk bekend gemaakt dat actrice Reina Hardesty vertrekt.
Hardesty's vertrek is opvallend, want zij is de derde van de hoofdrolspelers die vertrekt wegens creatieve verschillen. Eerder deden Aimee Carrero en Shane Paul McGhie dat. De serie, die nog geen titel heeft, draait om een universiteit voor superhelden, waarbij ze allemaal strijden om de beste contracten bij de grootste steden.

The Boys
The Boys-bedenker Eric Kripke vertelde dat de serie gebaseerd wordt op de comics, ook al zit daar niet direct een verhaal in dat gebruikt wordt.

"Ik zou zeggen dat we ons losjes laten inspireren door een element uit de comics, namelijk de G-Men. Deel van hen is een soort onderwijsachtige, universitaire, ervaring," aldus Kripke.

"En we hebben dat gewoon gebruikt als een lanceerplatform, een beetje zoals The Boys, waarin we eerst akte nemen van wat er ligt en er vervolgens onze eigen vreemde kant mee op gaan. We hadden het erover, kwamen ineens met dit idee en namen het toen mee naar Amazon."

Wanneer de The Boys spin-off te zien moet zijn is nog niet bekend.
Bron: ComicBook

Lees meer over: The Boys, spinoff, amazon, Prime video

Populair nieuws