Grote serie door Netflix gecanceld

Netflix cancelt deze grote serie na 2 seizoenen

De serie Space Force met onder meer Steve Carell keert niet terug voor seizoen drie.

Bram de Groot, 1 mei 2022 09:24

De serie Space Force met onder meer Steve Carell is na twee seizoenen stopgezet door Netflix. Dit weet de betrouwbare website Variety te melden.
Het tweede seizoen van de komedie, een re-team is tussen Carell en Greg Daniels, de maker van The Office, debuteerde op 18 februari. Seizoen twee van Space Force begint met generaal Mark Naird (Carell) en zijn underdog-team die hun waarde bewijzen aan een nieuwe regering terwijl ze omgaan met interpersoonlijke uitdagingen.

Samen met Carell speelden in Space Force-serie bekende namen als John Malkovich, Ben Schwartz, Tawny Newsome, Diana Silvers, Jimmy O. Yang en Don Lake. Bovendien speelde Lisa Kudrow de vrouw van Naird, Maggie Naird, in het eerste seizoen van de serie, waarin ook wijlen Fred Willard als zijn vader te zien was.

Slechts 17 afleveringen
Daniels en Norm Hiscock waren de co-showrunners van Space Force. De serie werd uitvoerend geproduceerd door Daniels, Carell, Hiscock, Howard Klein, Brent Forrester en Ken Kwapis.

Space Force ging in mei 2020 in première met het eerste seizoen van 10 afleveringen. De serie kreeg zeven afleveringen in seizoen 2.
Bron: variety

Lees meer over: Space Force, The Office, Lisa Kudrow, John Malkovich, Steve Carell

Populair nieuws