search
Stormtroopers op 'Obi-Wan Kenobi'-beelden
Series / Nieuws

Stormtroopers op 'Obi-Wan Kenobi'-beelden

Obi-Wan Kenobi komt er in rap tempo aan op Disney+: eind deze maand al.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Nieuwe concept art van de serie Obi-Wan Kenobi geeft een nieuwe blik op de show. We zien onder meer Stormtroopers en Imperial Ships.

Voor het eerst in meer dan vijftien jaar, keert acteur Ewan McGregor terug in de rol van Obi-Wan Kenobi. De serie Obi-Wan Kenobi pikt de draad tien jaar na de gebeurtenissen in de film Star Wars: Revenge of the Sith op en dus ook na de tragische evolutie van Anakin Skywalker in Darth Vader. Obi-Wan waakt over een jonge Luke Skywalker op de planeet Tatooine.

Obi-Wan Kenobi-art
De eerste trailer voor Obi-Wan Kenobi werd enige weken geleden vrijgegeven en gaf ons de eerste blik in jaren op de oudere Obi-Wan van McGregor.

Dat niet alleen; ook zagen we iets van de nieuwe schurken en een hint op een nieuwe showdown met Darth Vader. De serie brengt Hayden Christensen terug als Darth Vader, maar heeft ook rollen voor Owen Lars-acteur Joel Edgerton en Beru Lars-actrice Bonnie Piesse.

Nieuwkomers zijn onder meer Kumail Nanjiani, Rupert Friend, Maya Erskine, Benny Safdie, Sung Kang en Moses Ingram, en nog heel wat anderen.

Total Film Magazine onthulde concept art:





Aanbevolen artikelen