Een van de beste Prime Video-series ging deze week door

Beste Prime Video-serie ging deze week door

Prime Video voegde onder meer het nieuwe seizoen van Undone toe.

Jim Pedd, 1 mei 2022 11:16

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Deze week ging een van de beste series van Prime Video, Undone, verder met zijn tweede seizoen. Daarmee kon het al niet meer stuk deze week!
Undone (seizoen 2): ONTRAFELD is een unieke tragikomedie in animatie die onderzoekt hoe elastisch de realiteit is, middels de hoofdpersoon Alma, een vrouw van 28 die in San Antonio, Texas woont. Na een auto-ongeluk en bijna dood te zijn gegaan, merkt Alma dat ze anders om kan gaan met tijd. Ze ontwikkelt deze gave verder om achter de waarheid rondom haar vaders dood te komen.

Bang Bang Baby (seizoen 1): 1986. Alice is een 16-jarig meisje uit een klein stadje in het Noord-Italië. Haar leven krijgt een verrassende wending als ze erachter komt dat haar dode vader nog schijnt te leven. Alice daalt af in de krochten van de Milaanse onderwereld en duikt in de gevaarlijke wereld van de 'ndrangheta uit liefde voor haar vader. Tegen de tijd dat ze er weer uit wil, is het misschien al te laat.

Yosi, the Regretful Spy (seizoen 1): Een spion, wiens infiltratie in de Joodse gemeenschap gebruikt zou kunnen zijn om twee terroristische aanslagen te plegen, zoekt naar vergiffenis voordat hij en zijn familie gedood worden.

LOL: Qui rit, sort! (seizoen 2): Degene die als laatste lacht, krijgt 50.000 euro meer naar huis. Maar met allemaal komieken is dat niet makkelijk.

Anna: Status (seizoen 1): Anna blijkt niks meer te weten van haar jeugd. Tot haar twaalfde is zij alles vergeten. Waarom? In deze documentaire wordt Anna geconfronteerd met de antwoorden. Ze ontdekt wat zich in haar gezin heeft afgespeeld, waarom ze daar nooit over hebben gepraat. Ondertussen probeert Anna zich mentaal staande te houden als het oordeel van de buitenwereld over haar faam steeds harder wordt.Anna blijkt niks meer te weten van haar jeugd. Tot haar twaalfde is zij alles vergeten. Waarom? In deze documentaire wordt Anna geconfronteerd met de antwoorden. Ze ontdekt wat zich in haar gezin heeft afgespeeld, waarom ze daar nooit over hebben gepraat. Ondertussen probeert Anna zich mentaal staande te houden als het oordeel van de buitenwereld over haar faam steeds harder wordt.

NIEUWE AFLEVERINGEN
This Is Us (S06E08)
Star Trek: Picard (S02E09)
De Kraak (S01E04)
Outer Range (S01E05 en S01E06)

Lees meer over: Prime Video, weekoverzicht, undone

Populair nieuws