search
Megahit 'Yellowstone' gaat snel weer door
Series / Nieuws

Megahit 'Yellowstone' gaat snel weer door

Yellowstone-bedenker Taylor Sheridan werkt op dit moment aan het vijfde seizoen van de hitserie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Gil Birmingham staat onder meer bekend als Billy Black in de Twilight-saga. De acteur speelt ook Chief Thomas Rainwater, het stamhoofd van de fictieve Broken Rock Indian Reservation in de serie Yellowstone.

Hij ziet de Yellowstone-ranch waar de serie om draait als gestolen native American-land. Hij probeert hem dan ook terug te claimen van de Dutton-familie. In een interview gaat Birmingham in op het vijfde seizoen van de serie.

Yellowstone seizoen 5
In 2018 werd Yellowstone gelanceerd. We volgen voornamelijk de familie Birmingham en de patriarch, John Dutton, gespeeld door Kevin Costner. De clan is eigenaar van de ranch uit de titel.

De Yellowstone Dutton Ranch ligt aan het gelijknamige Yellowstone-park en het Broken Rock Indian Reservation en staat continu onder druk van belangen van buitenaf, evenals landontwikkelaars. Eerder dit jaar onthulde Paramount Pictures het vijfde seizoen in twee delen van elk zeven afleveringen uit te willen brengen.

Birmingham: "we hebben nog geen scenario's gezien", begon hij tegenover E! Online. Volgens hem heeft maker en bedenker Taylor Sheridan het nog druk met het ontwikkelen van de scripts.

Yellowstone zal dus nog even op zich laten wachten.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen