Zo zag nijlpaard-god Taweret eruit op de 'Moon Knight'-set

Foto nijlpaard-god Taweret op de 'Moon Knight'-set

Sommige dingen, zoals een nijlpaard-god, moet je gewoon met CGI maken!

Zilko Tarici, 3 mei 2022 08:42

Een nieuwe foto gemaakt op de set van Moon Knight geeft een blik op het enorme praktische gemaakte hoofd van nijlpaard-god Taweret. Je kunt deze foto hieronder bekijken.
Moon Knight is de nieuwste Marvel-serie op Disney+ en heeft Oscar Isaac en Ethan Hawke als hoofdrolspeler. We zien de complexe relatie tussen huurling Marc Spector en souvenirwinkel-medewerker Steven Grant, en de Egyptische god Khonshu, die samen trachten om Hawke's Arthur Harrow en diens missie om de Egyptische godin Ammit tot leven te brengen, tegen te houden.

Een bizar schepsel
In de vierde aflevering zagen we voor het eerst Taweret, de Egyptische godin van vruchtbaarheid en jeugdigheid. Deze godin wordt gevisualiseerd als een figuur met een nijlpaardenhoofd, armen en klauwen van een leeuw en de benen en de staart van een krokodil.

Via een Instagram-post deelde actrice Antonia Salib een nieuwe blik achter de schermen van de Marvel-serie. Salib, die de stem van het personage verzorgt, zien we naast het enorme hoofd van Taweret. De actrice was op de set aanwezig, maar werd uiteindelijk door het VFX-team vervangen door een CGI-personage, waar Salib niks dan lof voor heeft.

De laatste aflevering van Moon Knight is vanaf komende woensdag te streamen via Disney+.


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Moon Knight, Oscar Isaac, Ethan Hawke, Taweret, Antonia Salib, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws