Setvideo 'The Last of Us' toont scène die trouw is aan de games

Setvideo 'The Last of Us' toont gamegetrouwe scène

Pedro Pascal en Bella Ramsey spelen de rollen van Joel en Ellie in de langverwachte serie.

Zilko Tarici, 3 mei 2022 om 09:17

Een nieuwe, stiekem gefilmde setvideo van HBO-serie The Last of Us hint naar een scène die trouw blijft aan een bekende interactie tussen Joel en Ellie in de games.
In The Last of Us zien we Pedro Pascal als Joel Miller, een personage dat we voor het eerst zagen in de oorspronkelijke game van Naughty Dog. We zien hoe Joel een meisje genaamd Ellie (Bella Ramsey) onder zijn hoede neemt tijdens zijn reis door het apocalyptische landschap van Amerika. En dit zonder te weten dat zijn jonge gezelschap de sleutel is om de gruwelijke herseninfectie die onze planeet teistert te genezen.

Een dure serie
Elke aflevering van The Last of Us zou naar verluidt zo'n 10 miljoen dollar kosten. De opnames, die vorige zomer al begonnen, zouden volgende maand afgerond moeten zijn.

De regie is in handen van o.a. game-bedenker Neil Druckmann en het script werd geschreven door Craig Mazin (Chernobyl).

Nu is er dus een gave video die via Twitter-fanpage @HBOsTheLastofUs werd gedeeld. We zien hoe Joel en Ellie een gebouw willen betreden, maar Ellie degene in die door een smalle opening kruipt om de deur te openen. En die exacte interactie zien we ook in de games. De vergelijking zie je hieronder:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: The Last of Us, Bella Ramsey, Pedro Pascal, HBO Max, Craig Mazin

Populair nieuws