search
Tegenslag 'Star Trek: Picard': Hoofdrolspeelster vertrekt
Series / Nieuws

Tegenslag 'Star Trek: Picard': Hoofdrolspeelster vertrekt

De serie Star Trek: Picard verliest een van zijn belangrijkste castleden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van Star Trek: Picard is al grotendeels klaar. De serie brengt voor zijn laatste seizoen bijna de hele Star Trek: The Next Generation-cast terug. Maar verliest ook een van zijn sterren.

Alison Pill, die de rol van Dr. Agens Jurati speelt, laat weten dat ze niet terugkeert voor het derde seizoen. Dat bevestigde ze tijdens een gesprek met de site MovieWeb.

Star Trek: Picard
"Ik weet dat seizoen drie het laatste zal zijn," aldus Pill over Star Trek: Picard. "Ik was geen onderdeel van seizoen drie, dus ik kan niet al te veel vertellen wat spoilers betreft. Ik mag het net als iedereen kijkend ondervinden."

Jurati heeft een behoorlijk wild verhaal in Star Trek: Picard. Eerder was ze een expert op het gebied van synthetisch leven terwijl de Federation alle onderzoek in dat veld verboden had. Jean-Luc Picard riep haar hulp in rond de dochters van Data, Dahj en Soji.

Intussen is ze onderdeel geworden van een nieuw Borg Collective en lijkt Star Trek: Picard geen rol meer te hebben voor Jurati.

Nou blijkt dat dus ook echt te kloppen. Wanneer Star Trek: Picard terugkeert is niet bekend. Vrijdag debuteert de finale van het tweede seizoen.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen