search
Nieuwe 'The Witcher'-serie van Netflix krijgt zijn titel
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Witcher'-serie van Netflix krijgt zijn titel

The Witcher komt met een opvallende nieuwe animatieserie voor op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vorig jaar maakten Netflix en The Witcher-showrunner Lauren Schmidt Hissrich bekend dat er een nieuwe anime zou verschijnen in de franchise. Details gaven ze toen niet echt.

Sindsdien is er ook weinig bekend gemaakt over de film. Vandaag leren we echter eindelijk meer over het project, dankzij de werktitel!

The Witcher-film
The Cosmic Circus stelt dat de anime gemaakt wordt door Studio Mir. En de werktitel The Witcher: Sirens of the Deep krijgt. Andere details geven ze niet, maar het kan veel zeggen.

Sirens zijn meermaals te zien geweest in de The Witcher-franchise, beginnende met CD Projekt Reds The Witcher 3: Wild Hunt. Ze worden gemakkelijk verward met de Merpeople die schrijver Andrzej Sapkowski in het korte verhaal A Little Sacrifice heeft.

Het verschil tussen de meermensen en de sirenes is, is dat de sirenes veel harder zijn en niet echt in contact treden met mensen. Bovendien hebben ze vleugels en hebben meermensen die natuurlijk niet.

De werktitel voor het animeproject zegt natuurlijk vrij weinig over wat we van de The Witcher-film kunnen verwachten, maar het is in elk geval iets!



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen