Ai! 'Moon Knight'-toekomst is onzeker

Ai! 'Moon Knight'-toekomst is onzeker

Moon Knight was niet het succes waar men op gehoopt zal hebben.

Jim Pedd, 6 mei 2022 14:13

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Marvel Studios heeft slechts 1 van zijn Disney+ series een tweede seizoen gegund tot nu toe, namelijk Loki. De vraag is of Marvel-serie Moon Knight ook zo'n tweede reeks krijgt.
Moon Knight rondde afgelopen woensdag zijn eerste seizoen af. Een prima seizoen, dat helaas minder goed bekeken werd dan Disney+ en Marvel Studios gehoopt hebben. Nu blijkt ook dat de toekomst van de serie ongewis is.

Moon Knight seizoen 2
"We weten niet of er een tweede seizoen komt. Marvel doet dit niet op de conventionele manier. Dus zelfs als ze houden van een personage en de wereld daarvan willen uitbreiden, kan dat op meerdere manieren, met een tweede seizoen of een standalone film of een samenvoeging met de reis van een ander personage," aldus regisseur Mohamed Diab.

"Ik weet het niet, net als de fans. We hebben het nooit gehad over een tweede seizoen, maar op een dag zal er een uitbreiding komen. Ik weet alleen niet hoe die eruit zal zien."

Grant Curtis, producent, bevestigde dit nieuws over Moon Knight. "Waar Moon Knight terecht komt in het MCU hierna weet ik niet. Als fan wil ik dat natuurlijk weten, omdat Oscar voor zo'n meeslepend en emotioneel spel gezorgd heeft, wat mensen duidelijk meer willen zien!"

Moon Knight zie je nu in zijn geheel op Disney+.
Bron: ComicBook

Lees meer over: Moon Knight, Mohamed Diab, Oscar Isaac, Disney Plus, Marvel Studios

Populair nieuws