Hoe ziet de toekomst eruit voor 'Moon Knight' in het MCU?

Hoe ziet de toekomst eruit voor 'Moon Knight'?

Regisseur Mohamed Diab geeft zijn mening over wat hij vindt dat Marvel met het personage moet doen.

Zilko Tarici, 6 mei 2022 11:39

Het eerste (en waarschijnlijk ook laatste) seizoen van de unieke Marvel-serie Moon Knight eindigde afgelopen woensdag, maar waar gaan we de held in de toekomst terugzien?
In de serie volgen we de avonturen van Marc Spector/Steven Grant/Moon Knight (Oscar Isaac). En hoewel er een interessant 'einde' wordt gebreid aan hun verhaal, zijn er ook een hoop onbeantwoorde vragen.

We hebben tot dusver nog niks gehoord over hoe Moon Knight een verder aandeel zal hebben in het MCU, maar volgens regisseur Mohamed Diab zou Marvel dom zijn om niks meer met het personage te doen. Hij vertelde Variety het volgende:

"Als je het mij vraagt, is Moon Knight een blijvertje. Hij is een interessant personage, dus het lijkt me voor Marvel een slimme zakelijke beslissing om hem actief te houden. Dat betekent niet dat er een tweede seizoen komt. Ik weet trouwens helemaal niks over zijn toekomst. Het kan zomaar een film worden. Misschien wordt zijn reis wel uitgebreid zoals je ook zag na WandaVision. Ik hoop dat ik er hoe dan ook aan mee kan werken. We eindigden op een manier die aanvoelde als een nieuw begin. We zien hoe Mark en Steven nieuw gezelschap krijgen van Jake. Je ziet de Scarlet Scarab, die ook een superheld kan blijken. Allemaal heel interessant."

Moon Knight is nu in zijn volledigheid te streamen via Disney+.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Mohamed Diab, Oscar Isaac, Marvel Studios, Moon Knight, WandaVision

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws