3 loeispannende series op Netflix om nu te kijken

Zin in een spannende serie? Misschien zijn dit drie series die je kunt gaan kijken.

Bram de Groot, 08-05-2022 08:23

Er staan heel wat series op Netflix, van komedies tot horrorseries. Hieronder zie je drie uiteenlopende series die toch zeer spannend zijn. Nog niet gezien? Zet ze op je watchlist.
Top Boy | Kijk nu | 2 seizoenen
In deze rauwe, gestileerde dramaserie drijven twee Londense drugdealers hun lucratieve handel in een arme flatwijk in Noord-Londen. Met rollen voor Ashley Walters, Kane Robinson, Malcolm Kamulete, Shone Romulus, Sharon Duncan Brewster en Giacomo Mancini. Op Netflix staat ook de eerdere serie Top Boy: Summerhouse.


La Casa de Papel | Kijk nu | 5 seizoenen
Acht dieven sluiten zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje terwijl een crimineel meesterbrein de politie manipuleert om zijn plan uit te voeren. Uiteraard is dit de bekende Spaanse serie die verleden jaar werd afgerond. Een spin-off moet volgend jaar verschijnen.


Bodyguard | Kijk nu | 1 seizoen
Een oorlogsveteraan helpt een terreuraanslag te verijdelen en wordt aangesteld om een politica te beschermen die een voorstander was van het conflict waarin hij vocht. We wachten nog altijd op een tweede seizoen, mocht deze ooit verschijnen. Met rollen voor onder meer Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee en Sophie Rundle.


Lees meer over: La Casa de Papel, Top Boy, Bodyguard, Netflix

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in