Verrassende 'How I Met Your Father'-details onthuld

Verrassende How I Met Your Father-details onthuld

How I Met Your Father had slechts 1 dag gereserveerd voor Kim Cattrall.

Jim Pedd, 7 mei 2022 om 14:41

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

In een uitgebreid interview over haar vele projecten, onthult actrice Kim Cattrall dat ze al haar tien (!) afleveringen van How I Met Your Father op 1 dag opgenomen heeft.
De serie How I Met Your Father is de langverwachte terugkeer van de franchise. Die enorm geprezen werd om zijn performances en manier waarop de personages neergezet zijn. Tijdens een interview ging Cattrall in op haar rol.

How I Met Your Father
How I Met Your Father volgt Sophie Tompkins die in het jaar 2050 haar zoon vertelt hoe ze zijn vader leerde kennen in 2022.

In het 'heden' speelt Hilary Duff de rol van Sophie. De oudere versie van Cattrall is de verteller van How I Met Your Father.

In een interview legt Cattrall uit dat ze het allemaal snel moest opnemen. "Het kwam echt uit het niets. Ze hadden blijkbaar geprobeerd om Hilary er ouder uit te laten zien, zodat ze het allebei kon doen. Maar dat werkte niet. Dus we hadden een kort gesprek op Zoom waarin iedereen zo vriendelijk en gelukkig overkwam. Ze stuurden mij stukjes van de serie. Ik wist precies wat het zou worden en ging naar LA. De dag erna ging ik naar de Paramount studio, mijn favoriete, waar we een dag opgenomen hebben. Ik deed 10 afleveringen in 1 dag."
Bron: Screen Rant

Lees meer over: How I Met Your Father, Hulu, Disney Plus, Kim Cattrall

Populair nieuws