Red 'Batwoman': Fans gaan heel ver om de serie te redden

Fans gaan ver om Batwoman te redden

Javicia Leslie is heel blij met de fans die hun best doen voor de serie.

Jim Pedd, 8 mei 2022 om 09:37

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Batwoman werd geannuleerd door The CW. Inmiddels is er een #SaveBatwoman-campagne gelanceerd om de serie terug te brengen. Fans hopen dat HBO Max bijvoorbeeld het besluit neemt om de Arrowverse-serie terug te brengen.
2022 belooft het moeilijkste jaar te worden in de geschiedenis van het Arrowverse. The CW is sinds 2012 het thuis van het universum van Greg Berlanti, met heel wat televisieseries. Dit jaar was echter slecht voor de franchise.

Batwoman-einde
The CW vernieuwde een boel populaire series. Maar 2022 bracht ook enkele problemen.

WarnerMedia en Paramount hebben besloten om The CW te verkopen. Dat verandert de status quo van de televisieseries. Wat weer voor problemen zorgt. Veel Arrowverse-series worden nu nog uitgezonden, maar komen dus tot een einde.

Batwoman was een van de eerste series waarvan de bubbel barstte. Het derde seizoen van Batwoman eindigde in maart en daarop werd de serie geannuleerd. Daarnaast besloot The CW om ook DC's Legends of Tomorrow na het zevende seizoen te stoppen.

Kijkers voeren dus campagne om Batwoman terug te brengen en hebben daarvoor een billboard gekocht in New York. Hoofdrolspeelster Javicia Leslie laat het zien:


Bron: Screen Rant

Lees meer over: Javicia Leslie, Batwoman, The CW, Arrowverse

Populair nieuws