Magische krachten Yennefer terug in 'The Witcher' seizoen 3

Goed nieuws voor Yennefer in 'The Witcher' S3

Er wordt momenteel volop gewerkt aan het volgende seizoen van de geliefde fantasy-serie.

Zilko Tarici, 10 mei 2022 08:36

Hoewel we al wisten dat de opnames van het derde seizoen van The Witcher al een tijdje volop in gang zijn, is er tot op heden nog geen definitieve releasedatum of trailer onthuld. De nieuwtjes blijven echter vrolijk binnenstromen.
Ooggetuigen hebben hier en daar gezien welke scènes er worden gefilmd en welke acteurs op de set aanwezig zijn, en daarbij wordt ook Anya Chalotra, die de rol van Yennefer of Vengerberg speelt, genoemd. Waar al naar werd gehint aan het einde van het tweede seizoen van The Witcher lijkt dus te kloppen:
Yennefer en haar magie keren écht terug.

Heel veel Witcher
Volgens Redanian Intelligence zou Chalotra op de set te zien zijn geweest voor opnames voor een blauw scherm. Wat er daarna nog wordt ingevuld, is nog een msterie, maar we kunnen in elk geval wel stellen dat Yennefer en haar magische krachten weer helemaal van de partij zijn.

We weten dus helaas nog niet precies wanneer het derde seizoen van The Witcher te zien zal zijn via Netflix, maar in de tussentijd zijn de eerste twee seizoenen en anime-film The Witcher: Nightmare of the Wolf natuurlijk gewoon te streamen.

Showrunner van seizoen 3 is Lauren S. Hissrich en hoofdrolspelers zijn Henry Cavill (als Geralt of Rivia), Chalotra (als Yennefer), Freya Allan (als Ciri) en Joey Batey (als Jaskier). Nieuwe castleden zijn Robbie Amell (als Gallatin), Meng'er Zhang (als Milva), Hugh Skinner (als prins Radovid) en Christelle Elwin (als Mistle).

Bron: Comicbook

Lees meer over: Anya Chalotra, The Witcher, Henry Cavill, Netflix, Freya Allan

Populair nieuws