Controversiële 'Powerpuff'-serie van The CW leeft nog

Controversiële 'Powerpuff'-serie leeft nog

Powerpuff kon na de eerste foto al op enorme kritiek rekenen bij fans.

Jim Pedd, 13 mei 2022 om 06:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De live-action Powerpuff Girls-serie is momenteel nog altijd in actieve ontwikkeling. Dat laat The CW weten, nadat eerder de eerste poging om de serie te maken mislukte.
The CW ontwikkelde al sinds de start van het netwerk als geheel heel wat op tieners en young adults gerichte dramaseries. Denk aan fantasy- en sci-fi series. Al een decennium is uitvoerend producent Greg Berlanti daar een belangrijke rol in. Hij voerde de ontwikkeling van het Arrowverse en Riverdale-universum aan en levert sinds 2012 nieuwe series.

Powerpuff Girls
Hoewel Berlanti vooral bekend staat als de man die achter het Arrowverse staat, is hij ook iemand die probeerde Powerpuff Girls tot leven te brengen in live-action.

In 2020 werd die serie ontwikkeld, met als titel Powerpuff. De pilot werd geschreven door Diablo Cody en Heather Regnier. De cast kwam samen, nam de pilot op. Dat leidde nergens toe, want de pilot werd niet opgepikt voor een serie en in plaats daarvan besloot The CW hem opnieuw te laten ontwikkelen.

De serie Powerpuff Girls is volgens TV Line nog altijd in de maak. De versie in de lente was "te campy" bevonden. Actrice Chloe Bennet keert niet terug.
Bron: Screen Rant

Lees meer over: Powerpuff, The CW, Powerpuff girls, chloe bennet

Populair nieuws