Grootste Netflix-hit ooit laat lang wachten op vervolg

Grootste Netflix-hit laat lang wachten op vervolg

Squid Game gaat pas eind 2023, of in 2024 verder met zijn tweede seizoen.

Jim Pedd, 19 mei 2022 om 06:38

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Squid Game keert terug naar Netflix met een tweede seizoen. Maar fans van de dramaserie moeten nog meer dan een jaar wachten op nieuwe afleveringen. Veel meer zelfs.
Bedenker Hwang Dong-hyuk sprak met Vanity Fair. Hij voorspelde dat de volgende reeks afleveringen vermoedelijk pas eind 2023 klaar zal zijn. Maar het kan ook dat Squid Game pas in 2024 te zien is.

Squid Game seizoen 2
Vanity Fair schrijft in zijn bericht: "Hwang heeft pas zo'n drie pagina's aan plannen, die hij in een scenario wil veranderen. Meer kan hij niet zeggen over seizoen twee, behalve dat er meer spellen zijn."

Hwang vertelde: "De mensheid wordt via deze spellen weer op de proef gesteld. Ik wil de vraag stellen: 'Is echte solidariteit tussen mensen mogelijk?'"

Squid Game brak alle records op Netflix. De serie is de best bekeken Netflix original ooit in de geschiedenis van de streamingdienst.

Netflix bevestigde pas na maanden aan speculatie dat er een tweede seizoen zou komen. Maar Ted Sarandos, CEO van Netflix, zei toen dat er een heel Squid Game-universum komt.
Bron: Variety

Lees meer over: Squid Game, Netflix

Populair nieuws