Kan je niet genoeg krijgen van 'Quién Mató a Sara'? Check dan deze 3 series op Netflix

Fan van Quién Mató a Sara? Check deze 3 series

Quién Mató a Sara is de serie die nu goed scoort op Netflix.

Jim Pedd, 22 mei 2022 15:16

De serie Quién Mató a Sara? staat op de derde plek in de top drie van Netflix deze week. Voor ons reden om eens in beeld te brengen welke series allemaal getipt worden door de streamingdienst, als je fan van dit geheel bent.
We kijken daarbij naar tips die Netflix zelf geeft als je scrollt naar het 'meer zoals dit' menu. De serie Quién Mató a Sara? draait om Álex. Hij is vastbesloten om wraak te nemen en te bewijzen dat hij erin is geluisd voor de moord op zijn zus. Hij wil meer aan het licht brengen dan alleen de echte dader.

Drie toffe tips
De drie tips die Netflix heeft zijn als volgt:

El Dragón: Return of a Warrior: Een financier uit Tokio keert terug naar zijn geboorteland Mexico om zijn grootvader te vervangen als baas van een kartel. Hij krijgt er met twee rivalen te maken.

La venganza de las Juanas: Vijf vrouwen met dezelfde moedervlek proberen de waarheid over hun verleden boven tafel te krijgen en komen achter de leugens van een machtige politicus.

La Reina del Sur: Na jaren van bloed, zweet en tranen heeft een vrouw van nederige afkomst zich opgewerkt tot een gevaarlijke positie: ze is een legende in de drugssmokkel.
Lees meer over: Netflix, tips, quien mato a sara, el dragon return of a warrior, la venganza de las juanas, la reina del sur

Populair nieuws