Trailer serie 'Money Heist: Korea' zeg maar 'La Casa del Papa' maar dan in Korea!

Trailer voor 'Money Heist: Korea'

De teaser geeft een voorproefje van een actievolle overval van de bende.

Bram de Groot, 22 mei 2022 om 15:10

Netflix heeft de teaser vrijgegeven voor Money Heist: Korea - Joint Economic Area, de langverwachte Zuid-Koreaanse remake van de wereldwijde succes La Casa de Papel. De remake moet eind beschikbaar komen op de streamer.
De video onthult officieel de betekenis achter de titel, Joint Economic Area. Dit is namelijk de kern van het intrigerende plot van het drama: de eenwording van Korea. Het is een monumentale politieke zet die grote invloed zou hebben op de hoofdpersonen.

Teaser trailer voor Money Heist: Korea
De beelden geven ook een voorproefje van de actievolle overval van de bende, inclusief hun eerste ontmoeting. Hieronder zie je die beelden voor de serie die op 24 juni debuteert op Netflix.


Money Heist: Korea - Joint Economic Area heeft rollen voor namen als Yoo Ji-tae (Oldboy) als de professor en Kim Yunjin (Lost) als leider van het crisisonderhandelingsteam.

Seon Woojin, Park Hae-soo (Squid Game) als Berlijn, Jun Jong-seo (Burning) als Tokyo, Lee Won-jong (Dear My Friends) als Moskou, Kim Ji-hun (Flower of Evil) als Denver, Jang Yoon-ju (Three Sisters) als Nairobi, Lee Hyun-woo (Moorim School) als Rio, Kim Ji-hoon als Helsinki en Lee Kyu-ho als Oslo.Bron: Netflix

Lees meer over: Money Heist, Korea, Joint Economic Area, Netflix, Kim Yunjin, Yoo Ji tae

Populair nieuws