Netflix voegt deze 5 series nieuw toe deze week

Netflix voegt deze 5 series nieuw toe deze week

Eindelijk gaat Netflix verder met de serie Stranger Things, dat klinkt pas goed!

Jim Pedd, 23 mei 2022 om 13:12

Elke maandag blikken we vooruit op het nieuwe aanbod van Netflix. Deze week kan je vijf nieuwe series verwachten, natuurlijk aangevuld met heel wat meer waarvan we nu nog niet de titels kennen. We duiken erin!
VANAF 23 MEI
Ghost in the Shell: SAC_2045 (seizoen 2): In het jaar 2045 keert de cybernetische huurling Motoko Kusanagi terug naar Sectie 9 om een gevaarlijke nieuwe dreiging het hoofd te bieden: de posthumans.

De zeevriendjes (seizoen 1): Zeedierenvriendjes Bruda, Bobbi, Wayu en Puri gaan op miniavonturen in de oceaan waar herkenbare, alledaagse momenten een vleugje magie krijgen!

VANAF 25 MEI
Somebody Feed Phil (seizoen 5): Phil Rosenthal, de maker van Everybody Loves Raymond, reist de wereld rond en leert de lokale keuken en cultuur van bijvoorbeeld Bangkok, Lissabon en Mexico-Stad kennen.

VANAF 26 MEI
Shaman King: Medium Yoh Asakura doet mee aan een toernooi dat elke 500 jaar wordt gehouden en waarin de andere sjamanen strijden om de supermachtige sjamaankoning te worden.

VANAF 27 MEI
Stranger Things (seizoen 4, deel 1): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

Lees meer over: Netflix, stranger things, preview, Week

Populair nieuws