30 series voegt Netflix nieuw toe in juni: Dit zijn ze

30 series voegt Netflix nieuw toe in juni

Netflix voegt onder meer een nieuw seizoen toe van The Umbrella Academy, maar nog veel, veel meer!

Jim Pedd, 26 mei 2022 09:14

Netflix maakt er een bijzonder goede maand van, door deze maand maar liefst dertig nieuwe televisieseries te lanceren. We zetten alle nieuwe shows voor je op een rij, inclusief synopsis!
VANAF 2 JUNI
Borgen - Power & Glory: De carrière van minister van buitenlandse zaken Birgitte Nyborg staat op het spel wanneer een conflict over olie in Groenland een internationale crisis dreigt te worden.

Green Mothers' Club: Vijf moeders in een competitieve basisschoolgemeenschap houden hun vijanden goed in de gaten, maar elkaar nog meer, terwijl afgunst en geheimen hun leven overhoopgooien.

VANAF 3 JUNI
Twee Zomers: Een groep hechte vrienden komt weer bijeen voor een luxe vakantie, tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep.

The Perfect Mother: Een toegewijde moeder, overtuigd dat haar dochter niet schuldig is aan moord, ontdekt verontrustende waarheden als de scheidslijn tussen slachtoffer en dader vervaagt.

As the Crow Flies: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

Floor Is Lava (seizoen 2): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Surviving Summer (seizoen 1): Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.

VANAF 6 JUNI
My Liberation Notes: Drie broers en zussen zijn de dagelijkse monotonie van hun nietszeggende volwassen levens moe en gaan op zoek naar meer voldoening en vrijheid.

Baby Fever: Als een dronken vruchtbaarheidsarts zichzelf insemineert met het sperma van haar ex, probeert ze haar zwangerschap uit te leggen en haar verloren liefde terug te winnen.

VANAF 9 JUNI
Rhythm + Flow France: Franse rappers freestylen, battlen en dichten hun weg naar een levensveranderende prijs van 100.000 euro in een muziekcompetitie met Niska, Shay en SCH als juryleden.

VANAF 10 JUNI
Sergio & Gasten: Miniserie: Topchef Sergio Herman nodigt bekende gasten uit Nederland en België uit om samen met hem op culinaire avonturen te gaan.

First Kill: Verliefd worden is lastig voor de tieners Juliette en Calliope: de een is vampier, de ander vampierjager – en beiden zijn klaar om hun eerste slachtoffer te maken.

Peaky Blinders (seizoen 6): Het is 1919 in Birmingham, Engeland. Een beruchte bende wordt er geleid door Tommy Shelby, een misdaadbaas die de maatschappelijke ladder wil beklimmen.

Intimacy: De carrière van een opkomende politica wordt bedreigd wanneer een heimelijk opgenomen seksvideo uitlekt.

VANAF 15 JUNI
Maldivas: Een jonge vrouw wil een mysterie onderzoeken en verhuist naar een luxueus flatgebouw waar ze in contact komt met de excentrieke − en verdachte − bewoners.

Iron Chef: Quest for an Iron Legend: Iron Chef is terug! In deze kookwedstrijd op topniveau strijden culinaire sterren met elkaar voor een plek in een epische finale en om de titel Iron Legend.

God's Favorite Idiot: De lieve Clark lijkt niet het type dat God zou kiezen om het kwaad te bevechten. Hij moet zijn vrienden om hulp vragen om het woord te verspreiden en de wereld te redden.

VANAF 16 JUNI
Love & Anarchy (seizoen 2): Een getrouwde consulente en een jonge IT'er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart en hen aanspoort om hun levens flink onder de loep te nemen.

VANAF 17 JUNI
The War Next-door (seizoen 2): Wanneer twee totaal verschillende gezinnen naast elkaar komen te wonen in een chique buurt, starten de matriarchen een ware oorlog met onbedoelde consequenties.

She (seizoen 2): Een undercovermissie om een drugsbende te ontmaskeren wordt de weg naar emancipatie voor een verlegen agente wanneer zij de kracht van haar seksualiteit ontdekt.

You Don't Know Me: Als uit al het bewijsmateriaal zijn schuld blijkt, vertelt een man die terechtstaat voor moord, in zijn slotpleidooi over zijn liefdesaffaire met een mysterieuze vrouw.

VANAF 22 JUNI
Snowflake Mountain: Een groepje jongvolwassenen moet proberen helemaal op zichzelf te staan en voor zichzelf te zorgen als ze in de wildernis gedropt worden voor een survival. Ze hebben geen stromend water, geen ouders en, het ergst van allemaal, geen wifi.

The Umbrella Academy (seizoen 3): Zes broers en zussen met bijzondere krachten worden herenigd door hun vaders dood. Ze onthullen schokkende familiegeheimen en een dreigend gevaar voor de mensheid.

Welcome to Wedding Hell: Een huwelijksaanzoek hoort een happy ending te zijn, maar voor één stel is dit juist het begin van een moeizame strijd over de huwelijksvoorbereidingen.

VANAF 23 JUNI
First Class: Yoshinari verkoopt knopen en kleding in een oude buurt van Tokyo. Ineens krijgt ze een droombaan bij een modeblad, denkt ze.

Queen: Een beschermd opgevoede jonge vrouw wordt gedumpt door haar verloofde. Ze besluit de huwelijksreis alleen te maken en gaat op een opwindende reis van zelfontdekking.

VANAF 24 JUNI
Money Heist: Korea - Joint Economic Area: De geheimzinnige Professor verzamelt een groep doorgewinterde dieven uit het noorden en het zuiden om het pas gedrukte geld van een toekomstig verenigd Korea te stelen.

Man Vs Bee: Trevor is vader en probeert een bij te vangen. Maar dat wordt alleen maar moeilijker naarmate hij meer probeert.

VANAF 29 JUNI
The Upshaws (seizoen 2, deel 1): In deze comedyserie streeft een zwarte arbeidersfamilie uit Indiana te midden van de dagelijkse beslommeringen naar een beter leven en huiselijk geluk.

Pirate Gold of Adak Island: Een eliteteam van ervaren schatjagers komt naar een afgelegen eiland in Alaska, op zoek naar een piratenschat die miljoenen waard is.

Lees meer over: Netflix, juni, maand

Populair nieuws