search
Netflix voegt 7 nieuwe series toe deze week: Dit zijn ze
Series / Featured

Netflix voegt 7 nieuwe series toe deze week: Dit zijn ze

Check hier de preview die we elke week publiceren op al het nieuws van Netflix.

Zeven nieuwe series kan je vanaf deze week streamen op Netflix. We duiken in het nieuwe aanbod van 's werelds grootste streamingdienst van dit moment.

VANAF 2 JUNI
Borgen - Power & Glory: De carrière van minister van buitenlandse zaken Birgitte Nyborg staat op het spel wanneer een conflict over olie in Groenland een internationale crisis dreigt te worden.

Green Mothers' Club: Vijf moeders in een competitieve basisschoolgemeenschap houden hun vijanden goed in de gaten, maar elkaar nog meer, terwijl afgunst en geheimen hun leven overhoopgooien.

VANAF 3 JUNI
Twee Zomers: Een groep hechte vrienden komt weer bijeen voor een luxe vakantie, tientallen jaren nadat een van hen seksueel werd aangerand door anderen in de groep.

The Perfect Mother: Een toegewijde moeder, overtuigd dat haar dochter niet schuldig is aan moord, ontdekt verontrustende waarheden als de scheidslijn tussen slachtoffer en dader vervaagt.

As the Crow Flies: Een jonge fan wurmt zich naar binnen bij de redactie van een ervaren presentator. Ze krijgt te maken met de donkere kant van ambitie, afgunst en gezien willen worden.

Floor Is Lava (seizoen 2): Teams nemen het tegen elkaar op in kamers vol met lava. Ze springen van stoelen, hangen aan gordijnen en slingeren aan kroonluchters. Nee, serieus.

Surviving Summer (seizoen 1): Een rebelse tiener uit New York wordt van school gestuurd en verbannen naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen