search
Netflix-bazen huilden over einde 'Stranger Things'
Series / Nieuws

Netflix-bazen huilden over einde 'Stranger Things'

Stranger Things komt tot een einde met het komende vijfde seizoen, met gevolgen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Afgelopen weekend werd het vierde seizoen, volume 1, van Stranger Things dan eindelijk gelanceerd. De Netflix-serie gaf fans heel wat materiaal om van te genieten!

Niet alleen zaten de afleveringen echt bomvol leuke en geweldige momenten waar iedereen wel blij van wordt. Ook bouwt men eindelijk antwoorden op en gaan we richting het einde van Stranger Things. De serie stopt met het vijfde seizoen.

Stranger Things seizoen 5
Een van de bedenkers van Stranger Things, Ross Duffer, vertelde tegenover The Wrap dat hij en broer Matt het einde pitchten bij Netflix en dat er enorm gehuild werd.

"Luister, het is ons proces, waarbij we elke keer weer op één seizoen focussen," legde Duffer uit.

"We hebben een samenvatting van seizoen 5. En we pitchten het bij Netflix, waar ze heel goed reageerden. Ik bedoel, het was moeilijk. Want het is het einde van het verhaal. Ik zag studiobazen huilen, die ik nooit eerder heb zien huilen en dat was wild! En had niet alleen te doen met het verhaal. Het was ook dat ze dachten: oh mijn god, deze serie heeft zoveel van onze levens gedefinieerd. Deze Netflix-mensen zijn er sinds het begin al bij en zeven jaar later is het moeilijk om je voor te stellen dat het tot een einde komt."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen