Deze Avenger krijgt waarschijnlijk van Disney een tweede seizoen

Disney dropt net een grote hint dat het tweede seizoen met de bekende boogschutter een feit gaat worden.

Mitchell van Vuren, 01-06-2022 12:59

Op Disney's website 'For Your Consideration' is zojuist de status van Hawkeye
veranderd van 'Outstanding Limited Series' naar 'Outstanding Comedy Series' voor de nominaties van de Emmy Awards. De deur naar een tweede seizoen wordt hiermee op een grote kier gezet.

Dit is niet de eerste keer dat via deze schijnbaar kleine verandering een tweede seizoen wordt ingeluid van Disney. Vorig jaar gebeurde hetzelfde met de Loki-serie, maar daar speelde wel meer zaken een rol.

Zo was vanaf het begin wel duidelijk dat er een tweede seizoen zou komen van de serie, en wordt de eerdere status van Loki als 'Limited Series' eerder gezien als een 'red herring' voor oplettende fans.

Een tweede seizoen voor Hawkeye
Met deze hint lijkt Disney dus te insinueren dat een nieuw seizoen met Kate (Hailee Steinfeld) en Clint (Jeremy Renner) in het MCU steeds realistischer wordt. In het eerste seizoen was de bekende boogschutter Hawkeye al te vinden in een avontuur met een kerstmisthema.

De kijkers volgen Hawkeye terwijl hij de aspirant-held Kate helpt om de onderwereld van New York aan te pakken tijdens de 'holiday season'. Het leidt tot een 'street-level' serie, die meer realistisch en alledaags aanvoelt dan de meeste groteske Marvel-series met spectaculaire gevechten.

Verdere details voor een tweede seizoen zijn verder nog niet bekend gemaakt. Misschien zullen we het tijdens de komende kerstvakantie te zien gaan krijgen?

Bron: Collider

Lees meer over: hawkeye, Hailee Steinfeld, marvel, disney, jeremy renner

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Start 'Wednesday' seizoen
2

Start 'Wednesday' seizoen 2

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix