Fans door het dak van angst door terugkeer Darth Vader in 'Obi-Wan Kenobi'

Fans door het dak door terugkeer Darth Vader

Om Darth Vader weer op beeld te mogen meemaken wordt veel fans bijna iets te veel.

Mitchell van Vuren, 1 juni 2022 om 13:33

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De terugkeer van Hayden Christensen als Darth Vader in Obi-Wan Kenobi is een van de meest geanticipeerde aspecten van de serie. Nu hij eindelijk is opgedoken in de Disney Plus-serie kunnen veel fans hun geluk niet op en delen ze hun enthousiasme op sociale media.
Eerder hebben we Hayden Christensen eigenlijk nauwelijks in het iconische zwarte pak mogen zien. Eerder vertolkte de acteur de rol van de jongere Anakin Skywalker, en hebben we hem enkel erg kort in Revenge of the Sith in vol ornaat mogen meemaken. Nu is Vader terug, en imposant is hij zeker.

De Sith Lord is in de serie Obi-Wan en Leia op het spoor en is ze gevolgd naar de mijnplaneet Mapuzo. Terwijl het duo probeert te ontsnappen van de planeet bereikt Vader een klein dorpje, waar hij weer even bewijst dat hij een β€˜villain’ van de oude plank is. Meerdere dorpelingen worden gewurgd, en het bepalende moment komt langs dat er op Disney+ de nek van een kind wordt gebroken op een bijna terloopse manier.

Zoals te verwachten viel, ontplofte Twitter kort erna.

Reacties van fans
Fans konden het bijna niet geloven de oude schurk weer te zien en deelden hun ervaringen over het weerzien en de brute moorden, die hij meteen op zijn naam kon zetten.

Hieronder enkele opmerkelijke voorbeelden.

Ook het werk van James Earl Jones, die de stem van Vader insprak in de originele trilogie en nu wederom de voice-over inspreekt, werd geprezen.De nieuwe serie lijkt precies te zijn wat de fans hadden gehoopt dat het zou worden, met twee waardige personages uit het Star Wars-universum die wederom de strijd mogen aangaan.

Bron: WeGotThisCovered

Lees meer over: obi wan kenobi, darth vader, hayden christensen, james earl jones, star wars, disney

Populair nieuws