'The Flight Attendant'-ster wilt een punt zetten achter HBO Max-serie

'The Flight Attendant'-ster wilt einde voor serie

Voor Kaley Cuoco is het na twee seizoenen wel welletjes geweest.

Mitchell van Vuren, 1 juni 2022 14:09

Kaley Cuoco is betrokken bij de HBO Max-serie The Flight Attendant als actrice én producent, dus haar woord weegt zwaar. Dat maakt het extra vreemd dat ze zich zo direct heeft uitgesproken tegen een derde seizoen van de serie.

Het eerste seizoen van de serie kwam online op 21 april en verhaalde over Cuoco als een stewardess, genaamd Cassie Bowden. Haar leven komt in een duikvlucht terecht wanneer ze betrokken raakt bij een moord, met haarzelf als hoofdverdachte. Om haar naam te zuiveren moet Bowden een tweede baan aannemen, maar dan wel bij de CIA…

De toekomst van The Flight Attendant volgens Kaley Cuoco
De opnames van het tweede seizoen zijn net afgerond, en Cuoco laat in een interview met People.com weten hoe ze de toekomst van de serie voor zich ziet. En die is niet bepaald rooskleurig…

Cyoco: “Ik ben zo van: ‘We hebben er twee van gehad, we zijn wel klaar ermee.’ En ik denk dat ik niet de enige ben met die gedachte. Er is echter wel interesse in een derde seizoen. Maar voor mij, op dit moment, is het vliegtuig geland.”

Ze komt wel terug op haar eerdere uitspraak. Ze nuanceert: “Mogelijk kom ik er wel weer in, maar er moet wel een significante periode verstreken zijn tussen seizoen 2 en 3. Ik heb wel even een minuutje nodig. Het voelt gewoon net alsof het allemaal afgelopen is.”

Beide seizoenen van The Flight Attendant zijn nu te bekijken op HBO Max.

Bron: Comicbook

Lees meer over: kaley cuoco, hbo max, flight attendant

Populair nieuws