search
Deze 3 series wil je niet missen als je fan bent van 'Borgen'
Series / Featured

Deze 3 series wil je niet missen als je fan bent van 'Borgen'

Borgen: Power and Glory is nu op Netflix te zien en we zetten 3 tips van de streamingdienst op een rij.

Borgen - Power & Glory is nu op Netflix te zien. We zetten drie toffe tips op een rij die volgens Netflix ook zeker de moeite van het kijken waard zijn als je hiermee klaar bent.

De serie Borgen - Power & Glory is niet eens zo heel lang te zien op Netflix; sinds donderdag. Maar is nu al een grote hit! Hier in Nederland wordt Borgen - Power & Glory ook goed bekeken. Genoeg reden voor ons om te kijken welke series ook helemaal de moeite waard zijn volgens Netflix zelf.

Drie toffe tips
We zetten drie tips op een rij rond Borgen - Power & Glory. We hebben daarbij niet gekeken naar series die lijken op het politieke Borgen, maar naar tips van Netflix zelf. Dat brengt ons vooral Scandinavische shows!

Hinterland: Een getroebleerde rechercheur ruilt Londen om voor het landelijke Wales. Hij komt terecht op een plek waar de geheimen even duister zijn als z'n eigen geheimen.

Sorjonen: Een getalenteerde rechercheur neemt een baan in een klein plaatsje om meer tijd door te brengen met zijn gezin, maar krijgt te maken met een reeks schokkende moordzaken.

Bron: Als er een lijk gevonden wordt op de brug tussen Denemarken en Zweden, gaan Deense en Zweedse detectives op zoek naar de dader.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen