Netflix wordt volstrekt overwonnen door deze serie

Netflix wordt volstrekt overwonnen door deze serie

Stranger Things wint van alles op Netflix op dit moment, meer dan wat dan ook!

Jim Pedd, 5 juni 2022 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Elke zondag kijken we naar de drie meest bekeken series op Netflix in Nederland van dit moment. Helaas veranderde er dit weekend eigenlijk vrij weinig!
Nog altijd domineert de serie Stranger Things alle andere shows die je maar op Netflix kunt zien. Gek is dat eigenlijk niet, gezien de immense populariteit en het feit dat de show op dit moment wereldwijd alle vier de seizoenen in de top tien van Netflix heeft staan. Net zo goed bekeken is het eerste seizoen van de serie The Lincoln Lawyer, die hopelijk een nieuw seizoen krijgt van Netflix. En hekkensluiter is Entrevias.

De drie grote series op dit moment
Hieronder zetten we de drie grote series op Netflix van dit moment op een rij:

1. Stranger Things (seizoen 4): Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.

2. The Lincoln Lawyer: Topadvocaat Mickey Haller uit L.A. is na een ongeluk aan de kant gezet. Hij start zijn carrière — en zijn bekende Lincoln — weer op als hij een moordzaak aanneemt.

3. Entrevias: Wanneer zijn tienerkleindochter slachtoffer wordt van de drugsdealers die zijn buurt overnemen, neemt een boze oorlogsveteraan het heft in eigen handen.
Lees meer over: Netflix, Stranger Things, The Lincoln Lawyer, Entrevias

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws