Deze schurk zagen we bijna al eerder in 'Obi-Wan Kenobi'

Obi-Wan Kenobi-schrijver Joby Harold heeft onthuld dat we een iconische schurk al bijna eerder zagen in de serie.

Niels Arts, 05-06-2022 13:22

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

Mocht je de eerste drie afleveringen van Obi-Wan Kenobi nog niet gezien hebben, dan is dit je laatste spoiler warning. Goed, dan over naar het nieuws: het had niet veel gescheeld of we hadden Darth Vader al veel eerder gezien in Obi-Wan Kenobi!
Niet dat we nu zo lang hebben moeten wachten totdat ieders favoriete slechterik, aangezien we de man in pak voor het eerst zagen aan het einde van de tweede aflevering. In aflevering drie kwam hij voor het eerst écht in actie. Maar het had eerder kunnen gebeuren.

Darth Vader in Obi-Wan Kenobi
In een nieuw interview met Nerdist zegt Obi-Wan Kenobi-schrijver Joby Harold het volgende:

"In de originele versie van dit alles - Vader verscheen al veel eerder in de verhaalvertelling, en zijn naam werd hier en daar al gesproken. Maar ik dacht ik van 'laten we het iets rustiger aan doen, geduldig zijn en eerst opbouwen wie Obi-Wan was.' En dan introduceren we het idee dat hij bestaat, wat eindigt met Obi-Wan die zegt 'Anakin.'"

En zo is het precies gegaan. Obi-Wan sprak de naam uit van de persoon die ooit zoveel voor hem betekende, en we zien hoe Darth Vader in zijn bacta tank aan wordt gekleed.

Ondanks dat Darth Vader dus eerder had kunnen verschijnen, zagen we hem al sneller dan velen van te voren hadden verwacht. Het feit dat we halverwege het seizoen al een duel tussen meester en leerling hebben gehad, suggereert dat een volgende ontmoeting er nog aan zit te komen.

Nieuwe Obi-Wan Kenobi-afleveringen staan iedere woensdag op Disney Plus.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Obi Wan Kenobi, Star Wars, Darth Vader, Disney Plus

Populair nieuws

Laatste serienieuws

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Ware reden dood geliefd 'Grey's Anatomy'-personage

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix